En rettelse til "Nyt fra Vuggestue og Bestyrelse"

Nyhed fra den 12. oktober 2020

Ang. pris på vores hegn

Kære Forældre,

Jeg sendte jer denne nyheds-opdatering i sidste uge, men har først i går opdaget, at der er en fejl i det vedhæftede referat - som har vagt en del undring og bekymring hos nogle af jer... Derfor denne rettelse: Prisen på det lejede hegn vi har på legepladsen er ikke 8000 kr pr md, men 1800 kr pr md. Det giver forhåbentlig lidt bedre mening :-) Og vi håber fortsat, at det snart kan tages ned igen, så børnene kan få glæde af hele arealet igen. Må Coronaen forlade os snart, tak!

God dag til jer alle,

Kh. Lenette

 

 

Kære Forældre,

Valg til ny bestyrelse: Som vi tidligere har skrevet ud om, så skal der afholdes valg til ny bestyrelse, men pga. Covid19 bliver valget afholdt anderledes i år. Vi har allerede hørt fra 3 af jer, som ønsker at opstille til bestyrelsen - tak for det! Er der flere af jer, som er interesserede i bestyrelsesarbejdet, så skal I melde jer på banen nu - og senest den 14.10.2020. Dette gøres ved at sende en mail med en kort præsentation til Lenette på lesm@hillerod.dkBestyrelsen vil efterfølgende udsende en valgbrochure med præsentation af alle kandidaterne, og alle forældre vil herefter få mulighed for at brevstemme. De 3 af jer som allerede har meddelt, at I ønsker at opstille til valget, beder vi også sende en kort præsentation senest den 14.10.2020.

Månestuen: Annette har sidste dag torsdag den 15. oktober. Vi kan desværre ikke byde på forældrekaffe grundet Covid19 situationen, men I som kender Annette og har lyst til at vinke pænt farvel, er velkomne til at stikke hovedet ind på Månestuens legeplads den 15. oktober, hvor Annette har sidste arbejdsdag. Vuggestuen holder efterfølgende en corona-venlig afskedsfrokost gor Annette, og siger tak for samarbejdet gennem mange år.

Se vedhæftede referatet fra bestyrelsesmødet den 30. september 2020 - med masser af Vuggestue-nyheder :-)

 Kærlig hilsen

Lenette